Παρκούρ στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης -Ενα βίντεο στα σοκάκια του νησιού που κόβει την ανάσα

05 Αυγούστου 2019 22:30
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Running through Santorini... - Video: @brodiepawson @dylanpawson @davidnelmes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millionaire Cartel (@millionairecartel) στις

Το παρκούρ με φόντο το διάσημο σε όλο τον κόσμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Instagram.

Το νησί της Σαντορίνης είναι ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και υποδέχεται κάθε χρόνο περισσότερους από 2 εκατ. τουρίστες. Αλλοι θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο και την καλντέρα και άλλοι, όπως οι δίδυμοι από την Αυστραλία προκειμένου να κάνουν παρκούρ στα σοκάκια.

Δεν γνωρίζουμε επακριβώς πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο στη Σαντορίνη, καθώς αν κρίνουμε από τους λογαριασμούς των πρωταγωνιστών τους στο Instagram, αυτοί δεν βρίσκονται στην Ελλάδα.
Τα δίδυμα του παρκούρ από την Αυστραλία



Τα δίδυμα από το Κουίνσλαντ της Αυστραλία ασχολούνται εδώ και χρόνια με το άθλημα του παρκούρ. Ο Ντίλαν και ο Μπρόντι Πόουσον έγιναν πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό της χώρας τους, από τη συμμετοχή τους στο αυστραλέζικο Ninja Warrior, ένα τηλεπαιχνίδι που απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση και ικανότητες τις οποίες οι δυο τους βέβαια διαθέτουν, καθώς ασκούν το άθλημα του παρκούρ.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos