Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Μπορεί οι επιστήμονες να εκτιμούν πως το τέταρτο κύμα της πανδημίας θα έχει «χτυπήσει» τη χώρα μας πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο η κυβέρνηση, για την ώρα, δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν προτίθεται να πάρει ξανά μέτρα τύπου lockdown.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2354) που μοίραζε τουλάχιστον 1.216.000 ευρώ. Την Τρίτη μοιράζει 1,5 εκατ. ευρώ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο, στη Ουάσινγκτον, εισήχθη για προληπτικούς λόγους ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ύστερα από αδιαθεσία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, εξαιτίας της νόσησής του με κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράσταση «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» της Τάνιας Χαροκόπου έρχεται από τέλη Νοεμβρίου στο Θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υποχρεωτικά γίνονται για όλους από την 1η Νοεμβρίου τα ηλεκτρονικά βιβλία, αφού εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα πρέπει να διαβιβάζουν τα τιμολόγια τους μέσω του myData.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», πότε και που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, αλλά και αυτή στους κινηματογράφους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαλά διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 19:03

Η ΑΕ Πάρου βρίσκει το δρόμο της

Με άνετη επικράτηση συνοδεύτηκε η πρώτη του Γιώργου Μοστράτου στον πάγκο της ΑΕ Πάρου, καθώς οι Παριανοί επικράτησαν εύκολα χθες του ΑΠΣ Κύθνου με 4-0 στον αγώνα που έγινε στο στάδιο της Πατοικιάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos