Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Επίθεση στη Σκιάθο από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει με δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ξεκίνησε να αξιολογεί το αντιφλεγμονώδες φάρμακο RoActemra (Tοσιλιζουμάμπη) για να επεκτείνει τη χρήση του ώστε να συμπεριλαμβάνει θεραπεία νοσηλευόμενων ενήλικων ασθενών με σοβαρή νόσηση από την Covid-19 που ήδη λαμβάνουν θεραπεία με κορτικοστεροειδή και χρειάζονται επιπλέον οξυγόνο ή αναπνοή με βοήθεια μηχανήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δήλωσε αν δεν γίνουν οι εμβολιασμοί τότε άτομα με υποκείμενα νοσήματα θα βρεθούν σε ΜΕΘ, σημειώνοντας πως είναι επικίνδυνη η μετάλλαξη Δέλτα και ότι δεν έχει ηλικίες: «Έχουμε δει πόσο επιθετική είναι στους νέους και σε ηλικίες από 14 ετών και πάνω».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.218 , εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα παραμείνει τρεις ημέρες στην εντατική - Είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν - Είχε πόνους στο στήθος τις τελευταίες μέρες ενώ ήταν άυπνος το τελευταίο δεκαήμερο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζητήθηκε η εκκένωση των περιοχών Άγιος Γεώργιος ή Παλαιοχώρι και Αγία Παρασκευή ή Κρύο Πηγάδι - Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι - Διακοπή κυκλοφορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πεποίθηση ότι η Τουρκία «που αποτελεί μέρος του προβλήματος στο Αφγανιστάν, θα χρησιμοποιήσει τις προσφυγικές ροές ως ασύμμετρο υπερόπλο για να χτυπήσει την Ελλάδα όπως έχει κάνει και στο παρελθόν», εξέφρασε ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Δρίβας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει τα δώρα laptop Lenovo ThinkPad, JBL ηχείο και ασύρματο ποντίκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικοσιτέσσερις συνάνθρωποί μας έχουν διακομισθεί επειγόντως με πτητικό μέσο από την Πάρο προς νοσοκομεία της Αθήνας το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας του ότι νόσησαν βαριά από τη νόσο Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos