Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Μια νέα καρτέλα αφιερωμένη αποκλειστικά στις κλήσεις και με την οποία η εμπειρία του χρήστη θα μοιάζει ακόμη περισσότερο με εκείνη που προσφέρει το WhatsApp, ιυοθέτησε η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομοθετική ρύθμιση του 2019 για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμοι και Κοινότητες) και συγκεκριμένα η διαδικασία ορισμού αντιδημάρχων στις νησιωτικές δημοτικές κοινότητες μετά τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικτή εικόνα παρουσιάζουν οι Κυκλάδες σε ότι αφορά τις αυξομειώσεις στον τομέα της προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων το 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν εύστοχα και αποτελεσματικά για ό,τι απαιτείται για να βρουν δουλειά είχαν 13.420 ωφελούμενοι, με τους οποίους επικοινωνήσαμε μέσω chat, Viber, τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης και με τους εργασιακούς σύμβουλους που υποστηρίζουν τη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μερικά τραγανά μπισκότα;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 18:37

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αγκαλιάζει και φέτος το ελληνικό τραγούδι, καλωσορίζοντας στη σκηνή του Κήπου, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τέσσερις γνωστούς ερμηνευτές, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Δώρο Δημοσθένους και τη Μαρίνα Σάττι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περίπου 200.000 δικαιούχοι πρόκειται να ωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» που έρχεται να μειώσει σημαντικά το κόστος των διακοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη η μουσική σταματά στις 11 το βράδυ από την 1η Ιουλίου. Τα μέτρα για την ηχορύπανση και τα πρόστιμα. Τι ισχύει με τα βεγγαλικά.
Μέτρα για τη μουσική ενεργοποιούνται σε έναν ακόμη δήμο στην Παραλιακή στο πλαίσιο μέτρων για την ηχορύπανση τις βραδινές ώρες από καταστήματα εστίασης μετά τα έντονα παράπονα από κατοίκους. Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, μετά από τη σχετική εισήγηση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, προχώρησε στην ψήφιση νέου κανονισμού λειτουργίας της πόλης για την προστασία από οχλούσες δραστηριότητες και ηχορύπανση.

 

Βάσει του νέου κανονισμού, αποφασίστηκε η απαγόρευση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στις επιχειρήσεις εντός σχεδίου πόλεως και του οικιστικού ιστού, μετά το προβλεπόμενο ωράριο, το οποίο λήγει στις 23:00 το καλοκαίρι και στις 22:00 το χειμώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο έλεγχος διεξήχθη με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από σχετικές καταγγελίες - «Από την αρχή της τουριστικής περιόδου, έχουμε διαμηνύσει ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos