Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή - Δείτε το μουσικό βίντεο

Κατηγορία LIFESTYLE

Κανένα παραδοσιακό γλυκό δεν έχει αγαπηθεί όσο η πορτοκαλόπιτα και η συγκεκριμένη λαχταριστή συνταγή εγγυάται απογειωμένη γεύση.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
«Επιστρέφοντας στην Αθήνα θα διασχίσετε ένα… διαφορετικό, πιο φωτεινό, τούνελ. Επενδύουμε στις πράσινες υποδομές, πρωτοπορούμε στην οδική ασφάλεια!», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτησαν το πόδι τους στην Πάρο και ομόρφυναν με την παρουσία τους κι άλλο το ήδη ωραίο νησί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρία Carrefour σχεδιάζει άμεσο άνοιγμα καταστημάτων όπου οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν σε...10 δευτερόλεπτα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Κατηγορία LIFESTYLE

Λίστα με τα 20 συχνότερα αναφερόμενα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν τη λοίμωξη Covid-19 τώρα που κυριαρχούν οι υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Omicron, παρουσιάζουν Βρετανοί ερευνητές - Ποιο είναι το κυρίαρχο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόταση να αναλάβει επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δέχθηκε προ μηνός η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης του ξενοδοχείου «Ξενία Κύθνου» και των εγκαταστάσεων χρήσης των ιαματικών πηγών «Άγιοι Ανάργυροι» και «Κάκκαβος» στην εταιρεία Xenia Kythnos, που πλειοδότησε στη σχετική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ με την ΕΤΑΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων με ξεχωριστές ανέσεις, όπως ιδιωτικό jaccuzi (luxury apartments), ιδιωτικό parking και πισίνα, συνολικής επιφάνειας 550 τ.μ. πωλείται στην Πάρο και συγκεκριμένα στη Νάουσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos