Πάρος: Η «εκρηκτική» Μόνικα Μπελούτσι μαζί με την πανέμορφη κόρη της κάνουν διακοπές στο νησί!

18 Ιουλίου 2022 23:05

Πάτησαν το πόδι τους στην Πάρο και ομόρφυναν με την παρουσία τους κι άλλο το ήδη ωραίο νησί!

Πρόκειται για την Μεσογειακής ομορφιάς Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι η οποία μαζί με την 16χρονη κόρη της Ντεβά Κασέλ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο.

Είναι γνωστή η λατρεία της Μπελούτσι για το νησί το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Φέτος όμως τη λατρεία αυτή τη μοιράστηκε με την κόρη της η οποία απαθανατίστηκε να απολαμβάνει δεόντως κάθε στιγμή της στην Πάρο!

Μάλιστα η γοητευτική νεαρή Ντεβά, περιζήτητο ήδη μοντέλο που από ότι φαίνεται έχει κληρονομήσει τα γονίδια της πανέμορφης μητέρας της, βρίσκεται στο νησί μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της Λούκα.

Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν σε σόου των Dolce & Gabbana. Η Ντέβα Κασέλ ειναι το πρόσωπο του δημοφιλούς ιταλικού οίκου, στο κομμάτι των αρωμάτων και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι έκδηλη.

{https://www.instagram.com/p/CgKV9ZZMuRG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=34bee1c7-f19f-42fd-b819-20530519f925}

Deva_Cassel90__1_
Deva_Cassel90__2_
Deva_Cassel90__3_
Deva_Cassel90__4_

Η νεαρή που έχει ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, περνά ανέμελες στιγμές μαζί με την μαμά και τον συντροφό της, με σκοπό με γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα επαγγελματική σεζόν.

Ο Λούκα Σαλάντρα απαθανάτισε την σύντροφό του να παίζει με τα βότσαλα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η Ντέβα Κασέλ πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της, φορώντας ένα λευκό και μπλε μπικίνι, ακριβώς στα ελληνικά χρώματα.

{https://www.instagram.com/p/CgJtMBprydc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2042bbfc-4b1b-448a-a476-cb72040ecb57}

Η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι έχει μεγάλη αδυναμία στην Πάρο την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια. Σε συνέντευξή της τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε εξομολογηθεί: «Αγαπώ την Ελλάδα τόσο πολύ, δυστυχώς δεν ξέρω και τόσο την Αθήνα, αφού έχω κάνει μόνο δύο σύντομες επισκέψεις, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω. Λατρεύω όμως την Πάρο και την Αντίπαρο. Όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα, νιώθω πολύ κοντά στις ρίζες μου».

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε ο λογαριασμός στο Instagram με το όνομα Soula Glamorous, η Ιταλίδα σταρ έχει φτάσει στο νησί. Στο στιγμιότυπο φαίνεται να κάθεται σε ένα μαγαζί με φαγητό.



monica

protothema.gr/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos