Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Δύσκολη προμηνύεται η νύχτα, στα χωριά γύρω από την Κρέστενα, που επηρεάζονται από την μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από τα Μακρίσια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έκρυβαν εκπλήξεις τα πηγαδάκια που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο της αποκατάσταστασης της Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι τυχεροί αριθμοί είναι οι 17, 25, 29, 31, 38 και τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Αλυκή, κατέπλευσε το υπερ – πολυτελές super yacht «ΑΙR» που ανήκει σε Ιταλό μεγιστάνα, τον δισεκατομμυριούχο Αουγκούστο Περφέτι του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το περιοδικό Forbes «ζαλίζει», καθώς αγγίζει τα 6,3 δις δολάρια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχείς είναι και σήμερα, τέταρτη μέρα, οι αναζωπυρώσεις στην μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη Ιουλίου πια και το νησί μπαίνει σε τροχιά κορύφωσης της τουριστικής σεζόν. Η τεράστια κίνηση είναι αισθητή ιδίως στη Νάουσα, η οποία παρουσίαζε την εικόνα της απόλυτης κοσμοπλημμύρας το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια σαλάτα πρωτότυπη, με φρέσκα υλικά και «αέρα» γκουρμέ πιάτου. Φτιάχνεται με μούρα, φράουλες, μέλι, ξύδι μπαλσάμικο και μαρούλια, πανεύκολα και γρήγορα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα βήμα παραπάνω κάνουν πλέον οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όταν επισκέπτονται για έλεγχο καταστήματα σε τουριστικές περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στα Μακρίσια Ηλείας, σε δύσβατη περιοχή κοντά σε ελαιώνες. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας, «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός τον γνωστό παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, να απολαμβάνει το δείπνο του μαζί με μεγάλη παρέα σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos