Πάρος: «Θάμπωσε» το νησί η υπερ – χλιδάτη θαλαμηγός δισεκατομμυριούχου με περιουσία που «ζαλίζει»! (Φωτό)

24 Ιουλίου 2022 21:38

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Αλυκή, κατέπλευσε το υπερ – πολυτελές super yacht «ΑΙR» που ανήκει σε Ιταλό μεγιστάνα, τον δισεκατομμυριούχο Αουγκούστο Περφέτι του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το περιοδικό Forbes «ζαλίζει», καθώς αγγίζει τα 6,3 δις δολάρια!

air yaht 06

Στον ιδιοκτήτη του, γνωστού και ως «βασιλιά της τσίχλας» μιας και του ανήκει μαζί με τον αδερφό του η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σακχαροειδών στον κόσμο με 19.000 εργαζόμενους, οφείλεται και το όνομα του yacht που ονομάστηκε AIR χάρη στη διάσημη στην Ιταλία τσίχλα Air Action.

air yaht 07

Κατασκευάστηκε στην Ολλανδία το 2011 ενώ το άνετο, πολυτελές και στιλάτο εξωτερικό και εσωτερικό του ντιζάιν σχεδίασαν διάσημοι αρχιτέκτονες σκαφών. Αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ, διατίθεται και προς ενοικίαση η τιμή της οποίας είναι μάλλον για βαλάντια με πολύ ακριβά γούστα! Μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα, διαθέτει 7 σουίτες και καμπίνα VIP, ελικοδρόμιο, κινηματογράφο, spa, γυμναστήριο και φυσικά πισίνα.

Μυστήριο παραμένει εάν νερά της νότιας Πάρου προτίμησε ο Ιταλός μεγιστάνας ή κάποια διασημότητα που μπόρεσε να πληρώσει την «τσουχτερή» τιμή ενοικίασης του εντυπωσιακού πλωτού παλατιού AIR!

air yaht 02

air yaht 03

air yaht 05

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos