Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Τα αλλάζει όλα νέος Κλιματικός Νόμος ο οποίος είναι ήδη σε ισχύ στη χώρα μας. Δείτε αναλυτικά τα νέα δεδομένα που φέρνει για όλους μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 12 ώρες ταλαιπωρίας και δυσκολιών για επαγγελματίες, κατοίκους και τουρίστες, εξαιτίας της παρατεταμένης χρονικά διακοπής ρεύματος στις Λεύκες, την Παρασκευή 12/8, η βλάβη αποκαταστάθηκε και η ηλεκτροδότηση επανήλθε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κανονική ταχύτητα επιστρέφει από τις Κυκλάδες στον Πειραιά το World Champion Jet, το οποίο νωρίτερα έμεινε ακινητοποιημένο μεταξύ Κέας και Γιάρου, για περίπου μία ώρα, με τους αρμόδιους να προσπαθούν να βγάλουν αντικείμενο από την τουρμπίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακινητοποιημένο μεταξύ Κέας και Γιάρου είναι εδώ και μερικά λεπτά το World Champion Jet, με τους αρμόδιους να προσπαθουν βγαλουν αντικείμενο από την τουρμπίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ίδια αποτελεί πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ερμηνεύτριας του πενταγράμμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, την πιο γιορτινή νύχτα του χρόνου για την Πάρο, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, το Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, μας περιμένει όλους για να ζήσουμε ένα ανεπανάληπτο, νησιώτικο γλέντι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς ρεύμα παραμένει από τις 7:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής 12/8 το χωριό των Λευκών. Σύμφωνα με πληροφορίες, βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ είναι η αιτία της μεγάλης σε διάρκεια διακοπής ρεύματος που δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όχι δεν αποφάσισε να αφήσει την πολιτική και να γίνει αγρότης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διανομή προϊόντων Κοινωνικού Παντοπωλείου την Τετάρτη 17.08.2022 και ώρα 10.00 - 14.00 από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου που βρίσκεται στο Αγροκήπιο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 14:47

Τα 4 Βήματα πριν Αγοράσεις το Νέο σου Σπίτι

Μια μετακόμιση στο σπίτι των ονείρων μας, είναι πάντα μια σημαντική στιγμή για την ζωή μας και σίγουρα σημαίνει πολλά για τον καθένα από εμάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos