Πάρος – Deck Paros Festival: Η χαρισματική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη με τη μπάντα της «έρχεται» για να μας ξεσηκώσει!

12 Αυγούστου 2022 17:16

Η ίδια αποτελεί πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ερμηνεύτριας του πενταγράμμου.

Η ικανότητά της να ελίσσεται μοναδικά ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το πάθος και το μπρίο της πάνω στη σκηνή, το συναίσθημα που μεταδίδει με τη χαρισματική φωνή της και οι τόσο ξεχωριστές λάτιν διασκευές της σε λαϊκά τραγούδια, την καθιστούν μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιά της.

Η Ρένα Μόρφη με τη μπάντα της που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς, «έρχεται» στο Deck Paros Festival την Τετάρτη 17 Αυγούστου για μια κεφάτη μουσική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα.

DECK PAROS FESTIVAL - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα το χειμώνα, η Ρένα Μόρφη υπόσχεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά διασκέδασης! Θα μας ξεσηκώσει με το δυναμικό της σκηνικό της πάθος, θα μας «ταξιδέψει» με τη βελούδινη, τεράστιου εύρους φωνή της, θα μας καθηλώσει με τις επιτυχίες της, με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Να είμαστε όλοι εκεί!

MORFI poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos