Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Με «σκόντο» 20% στα 3,36 εκατ. ευρώ η βίλα που βγαίνει στις 30 Οκτωβρίου-Στις 13 Νοεμβρίου η σειρά για το οικόπεδο στο «Νησί των Ανέμων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πολιτικές που ήδη εφαρμόζει η Ελλάδα στα κομβικά για τον Αθλητισμό, παγκόσμια ζητήματα, όπως η «χρηστή διακυβέρνηση» και η «ισότητα των φύλων», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στη 18η Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία διεξάγεται στο Πόρτο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε αθλητικές δράσεις και να έρχονται να απολαμβάνουν σπουδαίοι αθλητές τις ομορφιές του νησιού μας», δήλωσε ο δήμαρχος Νικόλαος Ζώρζος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι νέες ζώνες μειωμένων χρεώσεων αφορούν τους καταναλωτές που διαθέτουν μετρητή νυχτερινής κατανάλωσης που υπολογίζονται σε 1,2 εκατ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει αναμνήσεις σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ  4-6 Οκτωβρίου 2024, Μήλος Γιάννης Ρούσσος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων: Μικρονησιωτική Επιχειρηματικότητα και Κοινωνία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Θήρας πρωτοπορεί στην Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος μέσω του Δικτύου Μπλε Δήμων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos