Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Την ενόχληση της Μόσχας για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ​το βράδυ της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού επί ημερών Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ήταν... εκκωφαντική. Η πειραϊκή ομάδα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε το Conference League στη φάση των «16», αφού είναι πολύ δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους», με τέτοια εικόνα, να νικήσουν τους Ισραηλινούς με διαφορά τεσσάρων τερμάτων την άλλη Πέμπτη (14 Μαρτίου, 22:00) στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τοπόλα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 01:55

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 11, 12, 19, 43, 45 και Τζόκερ το 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαφορά 15,5 μονάδων έχει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, που παρά τις απώλειες διατηρείται στη δεύτερη θέση, στη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του Alpha. Με αναγωγή επί των εγκύρων, το κυβερνών κόμμα καταγράφηκε στο 27%, με απώλεια 1,2 μονάδων σε σχέση με την μέτρηση των αρχών Φεβρουαρίου, το ΠΑΣΟΚ με απώλεια 0,7 της μονάδας μέσα σε ένα μήνα είναι στο 11,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ με κέρδη 0,3 της μονάδας στο 10,5%. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες νιώθουν αυτοπεποίθηση για τηναγοραστική τους δύναμη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου το φετινό Φεβρουάριο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Οι ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών και οχημάτων κάθε είδους, ξεπέρασαν αυτές του Φεβρουαρίου του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύνθημα «όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει», η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή διάταξη για πληρωμή τελών κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους επιθυμούν να επανακτήσουν ψηφιακά τις πινακίδες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης σχολάζοντας τα στοιχεία για το ΑΕΠ του 2023, δήλωσε: «Παρά της μικρής κλίμακας αναθεώρηση προς τα κάτω ως προς την εκτίμηση του ΑΕΠ του 2023 από την ΕΛΣΤΑΤ, το σημαντικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τις 31/01/2026 θα πρέπει όλα τα κτίρια να εκδόσουν πιστοποιητικό Ηλεκτρονικής Ταυτότητας κτιρίων αλλιώς απειλούνται με πρόστιμο 10% της αντικειμενικής αξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos