Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Αμπελάς" Πάρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση 10 ηλιακών φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο του Αμπελά έως τον Άσπρο Γκρεμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι ξέρουμε που βρίσκετε το δημαρχείο και οι περισσότεροι από εμάς σε ποιο σημείο το γραφείο δημάρχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ίο (14 και 15 Σεπτεμβρίου 2024), για να παραστεί στα εγκαίνια του Μουσείου Γιάννη Γαΐτη – ΓαβριέλλαςΣίμωσι, τα οποία θα τελέσει η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και τα μέτρα που έχουν δρομολογηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ενίσχυση της ασφάλειας πλοίων, λιμένων και επιβατών, ανέδειξε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ) Παναγιώτη Γιγή και την Γενική Γραμματέα της Ένωσης Ελένη Παπαδοπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ, έπειτα από γεύμα που διοργάνωσε συστημική τράπεζα σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης επανέλαβε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το άλμα εις μήκος σε περίπτωση που περάσουν οι αλλαγές της World Athletics

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να στείλουν μήνυμα ενότητας του κόμματος μετά από τη μακρά περίοδο εσωστρέφειας και την έκπτωση Κασσελάκη - Δείτε φωτογραφίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, ο 46χρονος που την περασμένη Τετάρτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό ένα ζευγάρι με το δύο ετών παιδί τους, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μην κάνετε θόρυβο, ένα κοχύλι τυλίγει τις αναμνήσεις του». Τα εγκαίνια του Μουσείου Γιάννη Γαΐτη – Γαβριέλλας Σίμωσι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στην Ίο, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό όλων των ηλικιών να γίνουν κοινωνοί των συμβολικών κόσμων των δύο διεθνούς φήμης Ελλήνων καλλιτεχνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos