Η Κατερίνα Μονογυιού και μετά τις εκλογές δίπλα στους νησιώτες

09 Φεβρουαρίου 2015 02:01

Η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού 5 ημέρες μετά την εκλογική αναμέτρηση συνεχίζει τις επισκέψεις της στα νησιά Τήνο, Σύρο και Σαντορίνη δίπλα στους νησιώτες, εισπράττοντας την απεριόριστη αγάπη τους.

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το νησί της Τήνου, παραμονή της μεγάλης γιορτής του νησιού για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της επετείου της Ευρέσεως της Ιεράς εικόνας της Παναγίας, όπου συμμετείχε μαζί με όλους τους Τήνιους στην λαμπαδηδρομία αναβιώνοντας το έθιμο "Φαναράκια".

Κατά την επίσκεψη της στο νησί της Σύρου έδωσε το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, του συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου και του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικας. Σε όλες τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου.

Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε στον εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό στα Φηρά της Σαντορίνης όπου χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Επιφάνιος.

"Νιώθω υπερήφανη που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους, σε νέους και σε μεγαλύτερους που καθημερινά αγωνίζονται και επιτυγχάνουν να διαπρέπουν στα όμορφα νησιά μας" κατέληξε η πολιτευτής Κατερίνα Μονογυιού.

Κατερίνα Μονογυιού

Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos