Μαυραγάνης: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίζαμε τη συμφωνία στη Βουλή

02 Μαρτίου 2015 11:45

Δεν θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την συμφωνία εφόσον αυτή έρθει στη Βουλή είπε ο βουλευτής του κόμματος, Ν. Μαυραγάνης, επισημαίνοντας ότι εκφέρει προσωπική γνώμη και πως η στάση αυτή εδράζεται στον κίνδυνο που θα έχει για τη χώρα η νομική της δέσμευση από την κοινοβουλευτική ψήφιση της παράτασης.


 

Ο κ. Μαυραγάνης, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", ανέφερε ότι αυτή η δανειακή σύμβαση περιέχει 2-3 όρους που οι ΑΝΕΛ κρίνουν "ότι δεν είναι ανεκτοί" και πως "εμείς εκεί δεν θα κάνουμε πίσω".

Στάθηκε στη σημασία του ότι η σύμβαση αυτή έχει ισχύ τεσσάρων μηνών και "δεν ακολουθείται από προσαρτήματα", κάτι που χαρακτήρισε "επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας".

Εκτίμησε όμως ότι για νομικούς λόγους δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή. "Για πολιτικούς λόγους μπορεί να συζητηθεί ως φορές θέλει στη Βουλή, η ψήφιση επειδή παράγει κάποια νομικά αποτελέσματα είναι κάτι διαφορετικό", τόνισε διασαφηνίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos