Σαμαράς: Ηρθαν τα κρουαζιερόπλοια και η κυβέρνηση κλείνει τα μαγαζιά

22 Μαρτίου 2015 17:41

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης,με αφορμή το γεγονός ότι τα μαγαζιά στην Καλαμάτα είναι κλειστά, μολονότι την πόλη έχουν προσεγγίσει δύο κρουαζιερόπλοια, εξαπέλυσε σήμερα, Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ,Αντώνης Σαμαράς.


Σαμαράς: Ηρθαν τα κρουαζιερόπλοια και η κυβέρνηση κλείνει τα μαγαζιά

Από το λιμάνι της Καλαμάτας ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση πως το μόνο που τη νοιάζει είναι το κόμμα καθώς και να σβήνει εκείνα τα οποία έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ με πολύ μεγάλο, όπως επισημαίνει στη δήλωσή του, μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια.

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.

»Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos