Στο μνημείο της Αιώνιας Φλόγας στη Μόσχα ο Τσίπρας

08 Απριλίου 2015 11:30

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Αιώνιας Φλόγας έκανε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μόσχα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ιστορικό μνημείο μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τη ρωσική τηλεόραση, ενώ καλύφθηκε και από άλλα διεθνή μέσα, όπως το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα το απόγευμα της Τρίτης συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη, την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, σε μια λιτή τελετή υποδοχής, Ρώσοι αξιωματούχοι, ενώ ο κ. Τσίπρας ανάρτησε λίγη ώρα αργότερα μια φωτογραφία από την άφιξή του στη Ρωσία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολιάζοντας: «Άφιξη νωρίτερα στη Μόσχα. Αύριο το μεσημέρι συνάντηση με το Ρώσο Πρόεδρο κ. Πούτιν».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos