Δικό της κόμμα ιδρύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

26 Αυγούστου 2015 13:10

Το δικό της κόμμα αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ φέρεται να επιδιώκει συνεργασία με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.


Σύμφωνα με στενούς της συνεργάτες τους οποίους επικαλείται η «Εφημερίδα των Συντακτών», η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιμένει να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και αμέσως μετά τη θυροκόλληση στη Βουλή του αναμενόμενου προεδρικού διατάγματος για την διάλυση του Σώματος και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, προσανατολίζεται στην ανακοίνωση του δικού της πολιτικού σχήματος του οποίου και θα ηγηθεί.
Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, η Κωνσταντοπούλου αναμένεται να συνεργαστεί με τη νεοϊδρυθείσα Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ προσεγγίζει παράλληλα και τον Μ. Γλέζο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για αυτή την επικείμενη συνεργασία, προκρίνεται ένα μοντέλο παρόμοιο με εκείνο που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013.

«Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Π. Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το ''χαλαρό'' σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις» υποστηρίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos