Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα

10 Δεκεμβρίου 2015 16:34

Για τις επτά το απόγευμα ανανεώθηκε το ραντεβού του υπουργού οικονομικών, κυρίου Ευ. Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των θεσμών.


Μετά την πρωινή πολύωρη σύσκεψη, οπού εξετάστηκε κυρίως το θέμα της δημιουργίας του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν το απόγευμα για να συζητηθούν τα κόκκινα δάνεια και γενικότερα να γίνει μια σύνοψη των έως τώρα διαβουλεύσεων.

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε η σύσκεψη του υπ Εργασίας κυρίου Γ. Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των θεσμών κατά την οποία αναμένεται να γίνει μια επισκόπηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που πρέπει να συμφωνηθεί τον Ιανουάριο.

Αύριο, Παρασκευή, θα υπάρξει και νέα συνάντηση του κυρίου Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των θεσμών, η οποία είναι προγραμματισμένο να είναι και η τελευταία αυτής της φάσης των διαπραγματεύσεων. Στο οικονομικό επιτελείο ευελπιστούν ότι αύριο θα διαπιστωθεί πρόοδος, ώστε την επόμενη βδομάδα να κλείσουν τα προαπαιτούμενα.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos