Οι ανατροπές σε φόρους, συντάξεις, δάνεια - Το πλαίσιο συμφωνίας

13 Απριλίου 2016 10:38

Αναλυτικοί πίνακες με τους νέους φόρους για τα εισοδήματα του 2016. Ψαλίδι στις επικουρικές σε 260.000 συνταξιούχους με το νέο Ασφαλιστικό. Παράταση προστασίας για τα «κόκκινα» δάνεια με ενέχυρο την 1η κατοικία


Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος του 2016 για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και εκμισθωτές ακινήτων προβλέπει το νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα και θα παραμείνει ανοιχτό για διορθώσεις και τροποποιήσεις σε επιμέρους ρυθμίσεις από τους θεσμούς.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να καταθέσω στη Βουλή νομοσχέδιο με αφορολόγητο όριο χαμηλότερο από 9.100 ευρώ». Με τη φράση αυτή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έθεσε για άλλη μια φορά χθες την «κόκκινη» γραμμή της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, απορρίπτοντας τις πιέσεις των δανειστών και ειδικά του ΔΝΤ για μείωση του αφορολογήτου στα 8.182 ευρώ.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos