Συγχαρητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τις διακρίσεις των πρωταθλητών Λεωνίδα και Πέτρου Τσορτανίδη, από την Άνδρο

01 Νοεμβρίου 2016 17:31

Συγχαρητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τις διακρίσεις των πρωταθλητών Λεωνίδα και Πέτρου Τσορτανίδη, από την Άνδρο, που κατέκτησαν την 2η και 4η θέση αντίστοιχα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας, Circolo Surf Torbole, της Ιταλίας.


Από την Άνδρο, το μικρό νησί του Νοτίου Αιγαίου, δύο πρωταθλητές μας, δύο πολύ νέα παιδιά, αναμετρήθηκαν με τα κύματα και αναδείχθηκαν μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο!

Στα πρόσωπά τους βλέπουμε ποιές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες. Βλέπουμε την Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους, την Ελλάδα που μας αξίζει.

Αυτήν την Ελλάδα μπορούμε να την κατακτήσουμε, ακολουθώντας το δικό τους παράδειγμα. Επιμονή, σκληρή δουλειά, πίστη, πάθος για όσα αγαπάμε.

Λεωνίδα, Πέτρο, σας ευχαριστούμε! Για την αισθήματα υπηρηφάνειας , για την ελπίδα που μας χαρίσατε, ότι μπροστά μας, χάρη στη νέα γενιά αυτού του τόπου, έχουμε ένα μέλλον καλύτερο και πιο φωτεινό! Σαν το φως και το γαλάζιο του Αιγαίου που αντανακλά στα πρόσωπά σας!

Θερμά συγχαρητήρια

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos