Στη Βρίσα Λέσβου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Άμεση στήριξη στους κατοίκους και απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ

14 Ιουνίου 2017 13:27

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Βρίσα της Λέσβου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στο κατεστραμμένο χωριό και μίλησε με κατοίκους του, κάνοντας λόγο για «πολύ μεγάλη καταστροφή του χωριού». Μάλιστα στις δηλώσεις του δεσμεύτηκε πως η ΝΔ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την ανοικοδόμηση του οικισμού. Παράλληλα τόνισε ότι τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις και να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, ζητώντας να υπάρξει επιδότηση ενοικίου και να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

«Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό των κατοίκων του χωριού» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Ευθύμιο Λέκκα, τον οποίο ρώτησε σε πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να κατοικηθούν τα σπίτια που δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ειδικότερα, στην είσοδο του ρημαγμένου χωριού, τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε και ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μετά τον σεισμό, καθώς και για την εξέλιξη του φαινομένου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιο Λέκκας, μαζί με την περιφερειάχη βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, τον δήμαρχο Λέσβου και τον πρόεδρο της τοπική κοινότητας Βρίσας Στρατή Παράκοιλα.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos