Ο Μητσοτάκης ζήτησε εξεταστική για τον Καμμένο -«Οχι» από Τσίπρα

04 Ιουλίου 2017 11:24

Προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή για την συμφωνία στο Eurogroup και την οικονομία προκάλεσε η ΝΔ, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης Τσίπρα-Μητσοτάκη.

Στη συζήτηση κυριάρχησε το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική για τον Πάνο Καμμένο και τις επικοινωνίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, την οποία απέρριψε ο πρωθυπουργός.

ΝΔ: Τράπηκε σε φυγή ο Τσίπρας

«Στην οικονομία ο Προεδρος της ΝΔ ανέδειξε τα διαρκή ψέματα και την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης στα θέματα που η ίδια αναδεικνύε. Απεδειξε την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία και τα μεγάλα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στους Έλληνες πολίτες.

Ο κ. Καμένος αναγκάστηκε να ομολογήσει τις συνομιλίες με τον καταδικασμένο για ναρκωτικά ισοβίτη.

Ο κ. Τσιπρας τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας το αίτημα της Νεας Δημοκρατιας για σύσταση εξεταστικής Επιτροπης για να διερευνηθεί το κρίσιμο ζήτημα της παρέμβασης Καμένου σε μια τέτοια σκοτεινή υπόθεση δημοσίου ενδιαφέροντος», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos