300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάγκαλος για Αργύρη: «Ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει»

22 Δεκεμβρίου 2011 14:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάγκαλος για Αργύρη: «Ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει»

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Λάβρος κατά του τρίτου αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της επιτροπής για τα «πόθεν έσχες»

εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στον ΒήμαFM το πρωί της Πέμπτης.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανήλθε στο θέμα που άνοιξαν οι δηλώσεις Αργύρη για βουλευτές που εμφάνιζαν σημαντική μείωση καταθέσεων και στους οποίους περιλαμβάνεται και ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της Βουλής».

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» είπε ο κ.Πάγκαλος, εκτιμώντας ότι δημιούργησε ένα «τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως».

«Το ότι επιμένει ... σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως Ελληνες πολίτες», προσέθεσε.

Οσον αφορά το καθ' εαυτώ θέμα του «πόθεν έσχες» για τους βουλευτές, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρότεινε να συσταθεί διακομματική επιτροπή, που θα ελέγχει αυτούς τους βουλευτές που «γίνονται πλουσιότεροι».

Τι δήλωσε για οικονομία, λειτουργία κυβέρνησης, εκλογές και εσωκομματικά

Η επόμενη χρονιά θα είναι η χειρότερη της κρίσης για την Ελλάδα, εκτίμησε ο κ.Πάγκαλος. «Το 2012 είναι ο πάτος. Θα κινηθούμε στον πάτο της ύφεσης, είναι η χειρότερη χρονιά», αλλά ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν τα βήματα με τα οποία θα «δημιουργηθεί κάποια αισιοδοξία ώστε το 2013 να μπούμε στην ανάπτυξη».

Στη λειτουργία της κυβέρνησης δεν εντοπίζονται προσπάθειες υπονόμευσης από ΝΔ ή ΛΑΟΣ, κατά τον ίδιο και εκτίμησε ότι το θέμα των επικουρικών συντάξεων «δραματοποιήθηκε».

«Εχουμε διαφωνίες καμιά φορά σε συγκεκριμένα θέματα ... τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ύπαρξη των υπουργών και των υφυπουργών που δεν προέρχονται από το ΠαΣοΚ δεν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα είχαν προκύψει εάν είχε γίνει ένας ανασχηματισμός. Στην Ελλάδα, σε όλα τα κόμματα, υπάρχει η παράδοση όταν γίνεται ανασχηματισμός ο καινούργιος υπουργός να αρχίζει να χαλάει το έργο του προηγούμενου ή να το βάζει στο ντουλάπι», σημείωσε. Αναρρωτήθηκε μάλιστα «τι είδους ανασχηματισμό να κάνουμε, όταν μιλάμε για κυβέρνηση διάρκειας τριών, τεσσάρων, πέντε μηνών».

Συμφώνησε επίσης με όσους ζητούν παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ τόνισε ότι παγίως είναι υπέρ της διεξαγωγής εκλογών όποτε ορίζει το Σύνταγμα. «Τι νόημα θα είχε να κάνουμε εκλογές για να επανέλθουμε στα ίδια;», αναρρωτήθηκε αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν αδυναμία σχηματισμού μονοκομματικών κυβερνήσεων.

Εξάλλου, ενόψει των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού κυβερνητικής θέσης και υποψηφιότητας για την προεδρία, εάν τεθεί τέτοιο θέμα από τον Γ.Παπανδρέου ή τα όργανα του κόμματος. Εσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι -δεδομένων των κρίσιμων συνθηκών- εάν οι αρχηγοί ή ο πρωθυπουργός ζητήσουν να μην αποχωρήσουν πιθανοί υποψήφιοι από τα υπουργεία τους, αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό.

Τάχθηκε επίσης υπέρ της άμεσης εκλογής αρχηγού με προσφυγή στο σύνολο των πολιτών», ενώ πρότεινε και τη διεξαγωγή συνεδρίου.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Έως τις 15 Ιανουαρίου το ν/σ γ...
Κρίσιμη παρέμβαση Παπούλια »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πέθανε ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Κίμων Γκιουλιστάνης

Πέθανε ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρ...

09 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος: Παραίτηση δημοτικής συμβούλου – Φορτισμένη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάρος: Παραίτηση δημοτικής συμβούλο...

11 Δεκεμβρίου 2025
ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός: Καθαρή εντολή στον Κώστα Πιπέρογλου για την προεδρία - Το νέο συμβούλιο

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός: Καθαρή εντολή στ...

09 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ζητώντας σαφείς απαντήσεις στα αιτήματά τους πριν από οποιονδήποτε διάλογο (βίντεο)

Οι αγρότες αποφάσισαν να μην προσέλ...

13 Δεκεμβρίου 2025
Εργατικό ατύχημα για δύο άνδρες στη Νάξο - Έπεσαν μέσα σε τάφρο

Εργατικό ατύχημα για δύο άνδρες στη...

13 Δεκεμβρίου 2025
Μύκονος-Καρδίτσα 75-65: Με «σφραγίδα» Χέσον-Άπλμπι (Βίντεο)

Μύκονος-Καρδίτσα 75-65: Με «σφραγίδ...

13 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ