Φωνές για ανασχηματισμό στην κυβέρνηση

20 Ιουλίου 2017 11:02

Σε ρυθμούς... συνεννόησης, αλλά με έντονη δόση κριτικής από τους «53» πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρωθυπουργού, η οποία αποτέλεσε επί της ουσίας και τα... προεόρτια για την Κεντρική Επιτροπή που ξεκινά αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τα στελέχη της τάσης των «53» άσκησαν σκληρή κριτική. Την... τιμητική του και αυτή τη φορά είχε το δίδυμο Κοντονή - Μουζάλα.

Κατά πληροφορίες, στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή χρεώνουν προσπάθεια ακύρωσης του νόμου Παρασκευόπουλου, αλλά και, πολύ χειρότερα, επιλογές αυστηροποίησης του τρομονόμου.

Το δεύτερο πρόσωπο από το υπουργικό συμβούλιο με το οποίο υπάρχει μέτωπο είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Σε αυτόν χρεώνουν -και μάλιστα όχι μόνο στελέχη των «53»- κακές αποφάσεις στη διαχείριση του προσφυγικού, διοικητική ανεπάρκεια, αλλά και άρνηση να συζητήσει με τους εκπροσώπους του κόμματος.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos