Και ο Ραγκούσης στην “κούρσα” για την ηγεσία της ΔΗΣΥ

23 Αυγούστου 2017 18:49

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο διεκδικητή του προεδρικού θώκου μιας και εκτός από τη Φώφη Γεννηματά την πρόθεσή του να δώσει τη "μάχη" για την ηγεσία έχει εκφράσει και ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης.

"Η ανάγκη να περάσουμε στην επόμενη Ελλάδα με οδηγεί στην απόφαση να διεκδικήσω την ηγεσία της νέας παράταξης. Σκοπός μου δεν είναι να νικήσω τη Φώφη Γεννηματά ή τον Γιώργο Καμίνη. Θέλω την εντολή για να κερδίσουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα", τόνισε ο κ. Ραγκούσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα τόνισε ότι «όποιος ψηφίσει Ραγκούση, ψηφίζει για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης» και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να επιλέξουν αν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές θα είναι ο επικεφαλής του νέου φορέα ή ο Αλέξης Τσίπρας.

Πάντως, οι υποψηφιότητες για το νέο φορέα φαίνεται ότι θα αυξηθούν, καθώς ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανακοινώσουν τι προθέσεις τους τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιάννης Μανιάτης, όσο και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή πιστοποίησης των διαδικασιών για την εκλογική διαδικασία υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο που θα λάβει τις αποφάσεις για τους κανόνες και τους όρους των υποψηφιοτήτων.

Η Επιτροπή, βάσει του υπάρχοντος σχεδιασμού, θα παραδώσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου τα σχετικά χρονοδιαγράμματα για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα διεξαχθεί η εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το ραντεβού Φώφης Γεννηματά – Γιώργου Καμίνη, που θα επισημοποιήσει και την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων.

http://www.ant1news.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos