Οι 92 «νυχτερινές» τροπολογίες

04 Απριλίου 2012 12:21

Κατατέθηκαν από βουλευτές ως ρουσφέτια στην εκλογική πελατεία τους

Ενενήντα δύο τροπολογίες βουλευτών, οι οποίες στη συντριπτική πλειονότητά τους αποσκοπούν σε ικανοποίηση αιτημάτων της εκλογικής πελατείας τους, «μπλόκαρε» το γραφείο του πρωθυπουργού. Οι τροπολογίες κατατέθηκαν στα τέσσερα νομοσχέδια των οποίων η ψήφιση εκκρεμεί και έρχονται να καταφέρουν νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου, η οποία βρίσκεται ήδη στο ναδίρ.

Είναι ενδεικτικό ότι η θεματολογία τους αφορά τη μισθολογική εξέλιξη υπαλλήλων, τη χωροθέτηση κοιμητηρίων, την αδειοδότηση και τοποθέτηση πλωτών εξεδρών, εξαιρέσεις από περικοπές μισθών και κατάργηση κενών οργανικών θέσεων, εξομοίωση εισόδου στα καζίνο, επιβράβευση αθλητών και διευθέτηση ιδιοκτησιακού καθεστώτος κτημάτων. Με εντολή του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και του ζήτησε να παρέμβει στους επικεφαλής των Κ.Ο. ώστε να μην κατατεθούν άλλες τροπολογίες από βουλευτές.
www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos