Σαμαράς: Κηρύσσουμε τον πόλεμο στους δουλέμπορους

04 Μαϊος 2012 20:22

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη σύμβολική επίσκεψη που πραγματοποίησε το απόγευμα, στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων. "Κηρύσσουμε τον πόλεμο στους δουλέμπορους", τόνισε.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μιλάει απόψε στην Αλεξανδρούπολη, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο συνοριακό φυλάκιο, επανέλαβε την προτεραιότητά του για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.

"Δεν πρόκειται να δεχθούμε – και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού – να συνεχισθεί αυτή η απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους. Τους κηρύσσουμε πόλεμο. Και να το ξέρουν" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη λαθρομετανάστευση. Και ο καθένας θα πρέπει να πάρει, σε αυτήν εδώ τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας, έντιμα, το μήνυμά μας" πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Χρ. Σκεύα, για τα έργα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμανιού.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos