Προβοκάτσια καταγγέλλει ο Π.Καμμένος

15 Μαϊος 2012 16:38

«Πλαστό» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων το έγγραφο που κυκλοφόρησε με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φέρεται να έδωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σαν σχέδιο Β για την πιθανότητα συμμετοχής του σε κυβέρνηση σωτηρίας.

Από την πλευρά της η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι ο κ. Καμμένος παρέδωσε το σχετικό έγγραφο, το οποίο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέμεινε ότι το κείμενο που αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και τηλεόραση και διέρρευσε από την προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό.

Σύμφωνα με αυτό ο Πάνος Καμμένος θα δεχόταν την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας -προσωπικοτήτων σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης για την πατρίδα. Μάλιστα σε περίπτωση που θα συμφωνούσε στη δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας», θα γινόταν ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από στελεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ.Καμμένος πάντως ξεκαθάρισε πως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε μόνο τις θέσεις του κόμματος του προφορικά και εξέθεσε τους 7 όρους που θέτει και στους οποίους δεν περιλαμβάνεται κανένα σενάριο για κυβέρνηση υπό συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

Μάλιστα στους λογαριασμούς του σε twitter και facebook χαρακτήρισε ως κατασκευασμένο το δημοσίευμα με το έγγραφο - ντοκουμέντο και μάλιστα παρέθεσε και τα πρακτικά από την προεδρεία της Δημοκρατίας.

Νέα ανακοίνωση

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν και νέα ανακοίνωση σχετικά με το φερόμενο έγγραφο Καμμένου. Όπως τονίζουν, «από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν προκύπτει, ούτε στο ελάχιστο ότι ο κ.Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποιοδήποτε έγγραφο, πλην του Οικονομικού Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 57 σελίδων, σε βιβλιοδεσία με σπατάλη, πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μάλιστα αναφέρουν «όταν Δευτέρα βράδυ 14 Μαΐου, ανέκυψε το ζήτημα του επίμαχου εγγράφου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Κ.Προέδρου της Δημοκρατίας Πρέσβη κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο, ο οποίος σε σχετικό ερώτημα απάντησε στον κ.Καμμένο ότι έγγραφο που επεδείκνυαν τα ΜΜΕ, δεν υπήρχε στα πρακτικά, παρά μόνο το Οικονομικό Πρόγραμμα του Κινήματος. Μία ώρα αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία, ο κ.Μπίτσιος, διαψεύδοντας την προηγούμενη δήλωσή του, ανέφερε στον κ.Καμμένο ότι το επίμαχο έγγραφο του το παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Τον διαψεύδει το ΚΚΕ

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας δόθηκε φάκελος στην κ. Παπαρήγα - όπως και στους άλλους αρχηγούς - και με τις θέσεις του κ. Καμμένου, όπου υπάρχει και σενάριο Β για ψήφο ανοχής, επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Η κ. Παπαρήγα συναντήθηκε με τον κ. Παπούλια την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης του προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Μαΐλης δήλωσε πως έχει στα χέρια του τον φάκελο και ανέγνωσε το επίμαχο σημείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos