Γεννηματά και Θεοδωράκης να ακυρώσουν τη συμφωνία για τις δύο ΚΟ

31 Οκτωβρίου 2017 18:06

Η κρυφή αυτή συμφωνία έγινε στην πλάτη των πολιτών που καλούνται να μετέχουν στην ίδρυση ενιαίας παράταξης, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα

Μεγάλη και δυσάρεστη ήταν η χθεσινοβραδινή έκπληξη που προκάλεσαν η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θοδωράκης σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση

Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις των δύο αρχηγών, σύμφωνα με τις οποίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού, σημείωσε ότι «η κρυφή αυτή συμφωνία έγινε στην πλάτη των πολιτών που καλούνται να μετέχουν στην ίδρυση ενιαίας παράταξης και βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις όλων για τη γέννηση μιας ενιαίας προοδευτικής παράταξης στις 12 Νοεμβρίου».

«Όπως δήλωσα και χθες, δεν μπορώ να θεωρήσω ως ειλημμένη και δεσμευτική μια τέτοια απόφαση. Αυτή η κρυφή συμφωνία τραυματίζει με τον χειρότερο τρόπο την ενοποίηση του χώρου μας» προσέθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα.
«Θεωρώ πλέον επιτακτική υποχρέωση της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη να δηλώσουν δημοσίως ότι αυτή η συμφωνία δεν ισχύει και ότι θα σεβαστούν την διαδικασία ενοποίησης του χώρου μέσα από τη λειτουργία μίας και ενιαίας κοινοβουλευτικής ομάδας.
Σε αντίθετη περίπτωση γεννάται μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που απειλεί τα θεμέλια ενοποίησης» κατέληξε.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos