«Πυρετός» στην κυβέρνηση ενόψει των ανακοινώσεων για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από την πλημμύρα

18 Νοεμβρίου 2017 14:04

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο πρωθυπουργός,ο οποίος αργά το βράδυ επέστρεψε από τη Σουηδία και όλη η προσοχή των κυβερνητικών στρέφεται πλέον στις αποζημιώσεις των πληγέντων από τη φονική καταιγίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα- πιθανότατα τη Δευτέρα- ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται συσκέψεις των επιτελών Μαξίμου και ΥΠΟΙΚ.

Στο μεταξύ ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να είναι σε ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια, τον υπουργό Eσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και το υπουργείο Υποδομών.

«Επί ποδός» για να καταγραφούν οι ζημιές

Αρμόδιες πηγές, αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή γίνεται η καταγραφή ζημιών. Τα κλιμάκια διενήργησαν ήδη 300 αυτοψίες και η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα με όλους τους μηχανικούς του υπουργείου υποδομών να έχουν κινητοποιηθεί.

Μόλις ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις που θα αφορούν :

•Αποκατάσταση υλικών ζημιών
• Αποζημίωση των πληγέντων.

Σχέδιο για την αναβάθμιση της Δ. Αττικής

Τέλος, το υπουργείο υποδομών σε συνεργασία με την περιφέρεια θα επεξεργαστούν και σχέδιο τεχνικών έργων για τη συνολική αναβάθμιση της Δυτικής Αττικής.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos