«Θα βρούμε λύση για να μην ξεμείνει από ρευστό η Ελλάδα»

15 Ιουλίου 2012 11:07

Πρόωρη θεωρούν την συζήτηση για το πώς θα καταφέρει η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις, ευρωπαίοι αξιωματούχοι, οι οποίοι επισημαίνουν ότι μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο μετά την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, στις 24 Ιουλίου.

«Είναι πρόωρο να συζητάμε (για αυτό το θέμα) προτού καν η τρόικα επιστρέψει στην Αθήνα, αυτή την στιγμή είμαστε στο στάδιο όπου αναζητούμε τα στοιχεία» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που δεν κατονομάζεται.

Άλλος αξιωματούχος της ΕΕ, δήλωσε ότι θα βρεθεί λύση για να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει χωρίς ρευστό η ελληνική κυβέρνηση, καμία απόφαση ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμη σε αυτό το στάδιο, όπως εξήγησε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνερ, επιχείρησε να καθησυχάσει τους επενδυτές, λέγοντας: «Τον Αύγουστο θα βρούμε μια λύση. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διευκρίνισε πάντως ότι η συζήτηση για την κατάσταση στην χώρα μας θα γίνει αφότου τα συμπεράσματα της τρόικας δοθούν στην δημοσιότητα.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos