Παναγόπουλος: Είναι τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες

27 Ιουλίου 2012 19:47

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που είχε σήμερα το προεδρείο της ΓΣΕΕ με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας.

 "Αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και περνούσαν από αξιολόγηση, είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί" δήλωσε μεταξύ των άλλων "κοσμητικών" επιθέτων, ο Γιάννης Παναγόπουλος.

«Το πρόγραμμά τους μας έχει καταστρέψει, σπρώχνοντας στην ύφεση την ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος κατηγορώντας τους τεχνοκράτες της τρόικας ότι ήρθαν ως «γιατροί για να μας δώσουν το φάρμακο» αλλά αποδείχτηκε ότι «ήταν τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες που έδιναν ματζούνι».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί». Κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην αποδεχθεί «την καταστροφική αυτή πολιτική» και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανακόψει «το κύμα επίθεσης των δανειστών μας» με νομικές διαδικασίες σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

Επίσης, ερωτηθείς σχετικά την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα καθίσει σε κανένα τραπέζι διαλόγου με τους εργοδότες, αν δεν αποκατασταθούν οι κατώτατοι μισθοί.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos