«Τρέχει» το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

07 Σεπτεμβρίου 2012 11:38

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις

με τους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, στη βάση της δικής του πρότασης που προσομοιάζει με το αμερικανικό μοντέλο. Οπως έχει γράψει το «Εθνος», ο κ. Μαυραγάνης θέλει να εφαρμόσει έναν εξαιρετικά απλό φορολογικό νόμο που θα βασίζεται στην καταγραφή των εσόδων και των εξόδων και θα φορολογείται η διαφορά που προκύπτει

Ο Γ. Μαυραγάνης θέλει να εφαρμόσει έναν εξαιρετικά απλό φορολογικό νόμο που προσομοιάζει με το αμερικανικό μοντέλο

Ο Γ. Μαυραγάνης θέλει να εφαρμόσει έναν εξαιρετικά απλό φορολογικό νόμο που προσομοιάζει με το αμερικανικό μοντέλο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών κατάρτισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, θέμα το οποίο αποτελεί συμβατική υποχρέωση της χώρας με την τρόικα και το οποίο συζητήθηκε και στις επαφές που είχε πρόσφατα ο πρωθυπουργός με τους Ευρωπαίους ηγέτες, προχωρεί η κυβέρνηση και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι επίσης έτοιμο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, στη βάση της δικής του πρότασης που προσομοιάζει με το αμερικανικό μοντέλο.

Οπως έχει γράψει το «Εθνος», ο κ. Μαυραγάνης θέλει να εφαρμόσει έναν εξαιρετικά απλό φορολογικό νόμο που θα βασίζεται στην καταγραφή των εσόδων και των εξόδων και θα φορολογείται η διαφορά που προκύπτει.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos