Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για μέτρα - αποκρατικοποιήσεις

29 Οκτωβρίου 2012 16:35

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, στις 11 το πρωί, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος, Ευ. Βενιζέλου.

Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ συνέρχεται εν όψει και της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, το οποίο προβλέπει -μεταξύ άλλων- την μείωση του ποσοστού του Δημοσίου σε ΔΕΚΟ, όπως είναι τα ΕΛΠΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΔΙΕ η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, τα ΕΛΤΑ, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς κ.λπ.

Βουλευτές του κινήματος έχουν εκφράσει ενστάσεις για τη ρύθμιση, ζητώντας πριν από κάθε αποκρατικοποίηση να υπάρχει ενημέρωση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και η άποψη που θα εκφράζουν οι βουλευτές να είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν στην αυριανή συνεδρίαση τα εργασιακά και τα νέα μέτρα, καθώς και η στάση που θα κρατήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε αυτά.

Οπως ανέφερε την Κυριακή ο κ. Στουρνάρας, η τρόικα προέβαλε ενστάσεις για το αίτημα να περνούν από τη Βουλή προς κύρωση οι αποκρατικοποιήσεις, θέση με την οποία, πάντως, συμφωνεί και ο ίδιος, καθώς -όπως ανέφερε- «δύσκολα ένας επενδυτής θα προχωρούσε σε μια συμφωνία υπό την αίρεση της επικύρωσης από τη Βουλή».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos