Νέα Δημοκρατία για Κοτζιά: Ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

16 Φεβρουαρίου 2018 12:43

«Θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία», τονίζει η Πειραιώς

Αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή χτεσινή συνέντευξη που προανήγγειλε δυναμική αντίδραση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία αν υπάρξει νέα πρόκληση, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων, σχολιάζει η Πειραιώς.
Όπως τονίζει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει – και σε αυτό το μέτωπο – να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.

Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία.

Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων».

www.protothtema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos