Η συγγνώμη της Ράνιας Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου και το sms στον Τσίπρα

04 Μαρτίου 2018 15:04

Με συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, υποστήριξε ότι αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη αλλά και να πει και τη δική της αλήθεια.

Η κ. Αντωνοπούλου υποστήριξε ότι «αυτό που με θλίβει περισσότερο στην περιπέτεια που οδήγησε στην παραίτησή μου είναι ο τρόπος που εκτέθηκα στα μάτια συντρόφων και ακόμη περισσότερο των πολιτών που αγωνίζονται να επιβιώσουν με τις μεγάλες περικοπές στα εισοδήματά τους, με την υψηλή ανεργία, με τα «κόκκινα» δάνεια και τον φόβο να χάσουν τη μικρή τους περιουσία. Σ’ αυτούς νιώθω την ανάγκη να πω, μαζί με τη «συγγνώμη» μου, τη δική μου αλήθεια, που εξαφανίστηκε μέσα στον ορυμαγδό ψευδών, ανακριβειών και κραυγών της αντιπολίτευσης και των φιλικών της μέσων».

Η τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι αντιμετώπισε τη δαπάνη διαμονήςως αναπόσπαστο κομμάτι της υπουργικής αμοιβής. «Ακριβώς όπως αποδεχόμαστε τη χρήση αυτοκινήτου και τις λοιπές επικουρίες» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν δεν μου είχε καλόπιστα υποδειχθεί, θα αγνοούσα την ύπαρξή του. Και με την ευκαιρία, επειδή ορισμένοι εξακολουθούν να διαδίδουν ανακρίβειες, να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχει στη διάθεση οποιουδήποτε έχει την καλή προαίρεση να το ζητήσει επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι από τον Αύγουστο του 2017 δεν αιτήθηκα τη συνέχιση της παροχής και, φυσικά, ως εκ τούτου δεν την έλαβα» συνέχισε η κ. Αντωνοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν τίθεται ηθικό ζήτημα, η ίδια απάντησε «βεβαίως» και εξήγησε ότι γι’ αυτό και έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του πρωθυπουργού.

«Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού με SMS την Κυριακή. Όπως εξηγούσα γραπτώς, δεν ήθελα να δώσω την παραμικρή ευκαιρία να πληγεί η κυβέρνηση στην κρίσιμη φάση ολοκλήρωσης της προσπάθειας να βγει η χώρα από την κρίση. Και, επίσης, δεν ήθελα να αποτελέσει το επικοινωνιακό πρόσχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση να ξεπλύνει την εμπλοκή της στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis, και όχι μόνο σ’ αυτό. Ήταν κι αυτό μια ηθική επιλογή, κι ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που το επισήμανε δημόσια» υποστήριξε η τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας. www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos