Προκαταρκτική για Παπακωνσταντίνου

18 Ιανουαρίου 2013 16:04

Χωρίς τραύματα η κυβέρνηση – Σφοδρή σύγκρουση Βενιζέλου με Τσίπρα

Τραγέλαφος με τα διαδικαστικά

Tην παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποφάσισε με 265 ψήφους υπέρ η Βουλή, ύστερα από μία θυελλώδη συνεδρίαση. Αντιθέτως, απορρίφθηκαν η πρόταση για τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο -υπερψηφίστηκε από 124 βουλευτές-, χωρίς, ως φαίνεται, «διαρροές» από το κυβερνητικό στρατόπεδο, όπως και οι προτάσεις για τους πρώην πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου -συγκέντρωσε 80 θετικές ψήφους- και Λουκά Παπαδήμο - συγκέντρωσε 63 ψήφους υπέρ.

Η χθεσινή, πολύωρη συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από τη μειωτική συνολικά για το πολιτικό σύστημα αντιπαράθεση για τον τρόπο της ψηφοφορίας και τη μορφή των ψηφοδελτίων, αλλά και από τη σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ των κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε σε «επαγγελματίες και ασυγκράτητους συκοφάντες», κατονομάζοντας συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσίπρα να του αντιτείνει ότι «έφθασε στο όριο της αυτογελοιοποίησης». Νωρίτερα, το επιχείρημα πως το ηλεκτρονικό αρχείο με το αλλοιωμένο περιεχόμενο, για το οποίο παραπέμπεται, δεν είναι εκείνο που είχε παραδώσει στον κ. Ιωάννη Διώτη είχε επικαλεστεί ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos