×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

12 Απριλίου 2013 17:10

Συζητήθηκαν θέματα για τη στήριξη της απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εργασίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα σήμερα με μια ομάδα νέων ανθρώπων που εκπροσωπούν την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών και με ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη στήριξη της απασχόλησης.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι μέσα στην κρίση υπάρχουν επιχειρήσεις που βελτιώνουν τη θέση τους μέσα σ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον και ταυτόχρονα όχι μόνο διατηρούν αλλά και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κ. Βασίλης Αποστολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Υπήρξε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας. Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε πάρα πολλά ζητήματα και εξερχόμεθα αυτής της συνάντησης με ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα, γιατί πιστεύουμε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει είναι σε πάρα πολύ καλή κατεύθυνση.

Ενημερώσαμε τον υπουργό για τη θέση μας όσον αφορά στον κατώτατο μισθό και ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε μείωσή του.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουν να χάνονται θέσεις εργασίας και νομίζω τουλάχιστον στη δική μας την Ενωση καταφέραμε την προηγούμενη χρονιά να σταματήσουμε αυτή την αρνητική τάση και στατιστικά είναι αυξητική η πορεία των θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις των μελών της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos