Η άγρια επίθεση στον Μπουτάρη σόκαρε τον πολιτικό κόσμο -Σε εκδήλωση Ποντίων

20 Μαϊος 2018 12:55

Σοκ στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά κάποιοι εξύβρισαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και τον έσπρωξαν, τον κλώτσησαν, ενώ κάποια στιγμή ο κ. Μπουτάρης έπεσε κάτω. Ενώ οι συνοδοί του προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν, κάποιοι ακολούθησαν και όταν ο δήμαρχος έφτασε στο αυτοκίνητό του, άρχισαν να κλωτσούν την πόρτα και επιχείρησαν να σπάσουν το τζάμι.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πέρασε τη νύχτα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ χαρακτήρισε εφιαλτικά τα όσα έζησε.

«Δεν πρόσεξα ποιοι ήταν. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε η ιστορία, αλλά δεν θέλω να πώ κάτι παραπάνω. Παντού με χτύπησαν. Ήταν κάμποσοι. Με χτυπούσαν παντού. Κλωτσιές μπουνιές, τα πάντα. Αυτοί δε νομίζω ότι ήταν Πόντιοι. Με τους Πόντιους έχω καλή σχέση», δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα thestival.

Ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε σοκ και αποτροπιασμό για την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είτε με δηλώσεις, είτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos