×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σημαντικό βήμα προβολής των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου ως προορισμού Τούρκων επισκεπτών

05 Ιουλίου 2013 13:13

Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, ο Γενικός Πρόξενος στη Σμύρνης, Θεόδωρος Ν. Τσακίρης,

ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (Χίου), Κώστας Γανιάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (Σάμου), Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Αντώνης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., Αντώνης Καμπουράκης και ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», Παναγιώτης Μυριτζής, που είχε και την ευθύνη της τεχνικής παρουσίασης του ενημερωτικού υλικού.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν οι Περιφέρειες του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και υποστηρίζονταν από τον Επιμελητηριακό Όμιλο Σμύρνης και προσωπικά από τον προέδρο του, Ekrem Demirtas. Στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι τρόποι έκδοσης ταξιδιωτικής θεώρησης (Visa) σε συνδυασμό με τις πρόσφατες θεσμικές διευκολύνσεις για τις επισκέψεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και στα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων υπογραμμίστηκε πως η πρόσβαση στα νησιά σε Τούρκους πολίτες αλλά και πολίτες άλλων τρίτων χωρών, που βρίσκονται στην Τουρκία, είναι πλέον ευκολότερη.

Η παρουσίαση υποστηρίχτηκε με έντυπο και ψηφιακό υλικό που διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου και τους τουριστικούς πράκτορες και υπήρξε δέσμευση από τη διοργανώτρια εταιρεία για αποστολή επιπλέον υλικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή σε όσες ποσότητες απαιτηθούν, προς το Προξενείο, το Επιμελητήριο και όσα τουριστικά γραφεία εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον και καταγράφηκαν, έτσι ώστε η διαδικασία της ενημέρωσης να είναι συνεχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos