×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

10 Ιουλίου 2013 21:37

Ολοκληρώθηκε το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και ομόφωνα αποφάσισε κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

1. Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 συνέχιση με διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, ενημερωτικές συγκεντρώσεις, καταλήψεις Δημαρχείων και κάθε άλλης Υπηρεσίας με πρώτη γραμμή τους εργαζόμενους, που βρίσκονται υπό απόλυση σε πρώτη φάση, ενώ καλύπτεται συνδικαλιστικά από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κάθε άλλη αγωνιστική κινητοποίηση που αποφασίζουν οι Σύλλογοι. Συμμετοχή στην Παναττική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για αύριο, Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τέλος του ωραρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.

2. Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2013 προκήρυξη στάσης εργασίας, από τις 11.30 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στη Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.

3. Οι πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παρεμβαίνουν άμεσα στα Δημοτικά Συμβούλια, προκειμένου να συγκληθούν και να λάβουν αποφάσεις για το άμεσο κλείσιμο των Δήμων, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, που καταργεί αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

4. Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, αποχή από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

5. Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 το πρωί, συνέχεια με Διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και Καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας.

6. Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 το απόγευμα, διοργάνωση Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου, με κάθοδο όλων των Δημοτικών Υπαλλήλων στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος με προσπάθεια συντονισμού με όλους τους κλάδους Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

7. Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 κατά την διάρκεια του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία καλλιτεχνών, ενώ θα πραγματοποιηθεί ολονύκτια διαμαρτυρία.

8. Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 συμμετοχή στην 24ωρη πανεργατική απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε., με βασικό σύνθημα: «Περικυκλώνουμε τη Βουλή – Απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου».

9. Ανοιχτή εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ανάλογα με τις εξελίξεις, να τροποποιήσει ή να εμπλουτίσει το αγωνιστικό πλαίσιο δράσης της Ομοσπονδίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos