×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ξημερώματα ο υπουργός στο λιμάνι του Πειραιά

02 Αυγούστου 2013 11:16

test1

test2

test2

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε χθες τα ξημερώματα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες, η διαπίστωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας για τους επιβάτες, καθώς και η επιθεώρηση της ετοιμότητας του Λιμενικού Σώματος.

Ο κος Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε διαδοχικά τα πλοία «Blue Star Δήλος» και «Νήσος Μύκονος», τον πρώτο και δεύτερο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας, ενώ συνομίλησε και με τους ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το πρώτο Λιμενικό τμήμα και κατέληξε στην πλοηγική υπηρεσία του Πειραιά, όπου και συζήτησε αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, μετά το πέρας της επίσκεψης στο λιμάνι του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα διαπίστωσα και από κοντά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, καθώς και την ετοιμότητα των λιμενικών αρχών. Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του πολίτη, ιδίως σε μία εποχή που ξεκινά η αυξημένη κίνηση των επιβατών στην ακτοπλοΐα, αποτελούν τη βασική προτεραιότητα του Υπουργείου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos