Βενιζέλος: Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς θέσεις εργασίας

17 Σεπτεμβρίου 2013 16:30

«Είμαστε έτοιμοι για ριζοσπαστικές, διαρθρωτικές αλλαγές. Δεν μπορούμε να δεχθούμε, όμως, τη θεωρία που λέει ανάπτυξη χωρίς πιστώσεις, ανάπτυξη χωρίς θέσεις εργασίας.

Για μας ανάπτυξη σημαίνει ρευστότητα, θέσεις εργασίας και προστασία της κοινωνικής συνοχής» τόνισε πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας Έμμα Μπονίνο.

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς θέσεις εργασίας

«Η λιτότητα δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα μέσο. Θα δουλέψουμε για την προστασία και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της απασχόλησης και των βιομηχανιών μας» ανέφερε από την πλευρά της η επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.

Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Ρώμη, συναντήθηκε το πρωί με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και την υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Έμμα Μπονίνο.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών ήταν η ελληνική και ιταλική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 2014, η στενή συνεργασία των δυο χωρών στον τομέα της ενέργειας, η ανάγκη τόνωσης της απασχόλησης και η συζήτηση γύρω από το «δημοκρατικό έλλειμμα» στην Ευρώπη

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos