×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Έκπληξη» Σαμαρά για τη μη προφυλάκιση των 3 βουλευτών της Χ.Α.

03 Οκτωβρίου 2013 15:36

«Υπάρχουν τρόποι να απαντήσουμε», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Φυσικά υπήρξε μια έκπληξη» του πρωθυπουργού, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε πως «η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της» κάτι που, όπως είπε, απηχεί τις απόψεις του πρωθυπουργού.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί δυσαρέσκειας του Μαξίμου για τη στάση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χαράλαμπου Αθανασίου και Νίκου Δένδια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τη φημολογία λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Έχουμε δουλέψει όλοι μαζί σε αυτήν την υπόθεση και από κυβερνητικής και από πολιτικής πλευράς», κάλεσε όλες τις πλευρές να συνδράμουν το έργο της δικαιοσύνης και σημείωσε: «κινούμαστε θεσμικώς άψογα».

Διεμήνυσε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τον ευτελισμό των θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν τρόποι να απαντήσουμε».

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos