Ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών!

17 Οκτωβρίου 2018 15:49

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά. Αυτό ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού.


Με μια λιτή ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού έγινε γνωστό όχι μόνο ότι έγινε δεκτή η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά αλλά και το ποιος θα τον διαδεχτεί στο υπουργείο Εξωτερικών. Και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

«Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για την προσφορά του τα τελευταία 3,5 χρόνια (σ.σ. από τους λίγους υπουργούς που δεν άλλαξαν υπουργείο σε κανέναν ανασχηματισμό), έκανε γνωστό πως αναλαμβάνει ο ίδιος υπουργός Εξωτερικών!

Και η αιτία εξηγείται: «προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Εντός των επόμενων λεπτών, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos