Μήνυμα Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

28 Οκτωβρίου 2018 15:48

Η 28η Οκτωβρίου αποτέλεσε την αφετηρία ενός μεγάλου αγώνα, που μας άφησε μια πολύτιμη παρακαταθήκη όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η Ελλάδα ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στις δυνάμεις του φασισμού που προσπάθησαν να ισοπεδώσουν τις ανθρωπιστικές αξίες της Ευρώπης, δίνοντας γενναίες μάχες για την αρετή και το δίκαιο, την υπεράσπιση του Έθνους και της Πατρίδας.

Οι Έλληνες ενωμένοι, αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας, και τα κατάφεραν. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους κι ας αποτελέσει η φετινή επέτειος ανάχωμα ενάντια στα φαινόμενα λαϊκισμού που πληθαίνουν στην Ευρώπη.

Αποτελεί χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα του αγώνα για ελευθερία, αλληλεγγύη, δημοκρατία. Σήμερα, οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να δώσουμε από κοινού νέες μάχες για να ξεπεράσουμε τη βαθιά, πολύπλευρη κρίση που διανύουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα μπροστά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos