×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Γιάννης Βρούτσης στις Βρυξέλλες

20 Ιανουαρίου 2014 13:26

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης, θα συμμετάσχει την Τετάρτη στις 22 Ιανουαρίου 2014 στις Βρυξέλλες -στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας- σε συνάντηση της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ευρωπαϊκό Εξάμηνο.

Η συνάντηση θα εστιάσει στην «αντιμετώπιση της ανεργίας και των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης» και θα συζητηθούν δύο θεματικές ενότητες: α) η Κοινωνική Διάσταση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ) και β) θέματα απασχόλησης στη βάση της Ετήσιας Επισκόπησης της Ανάπτυξης (Annual Growth Survey) συμπεριλαμβανομένων των σχημάτων «Εγγυήσεις για τη Νεολαία», του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και των συνταξιοδοτικών μεταρρυθμίσεων.

Επίσης, την Πέμπτη στις 23 Ιανουαρίου 2014, ο υπουργός Εργασίας θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Συνοχής στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos