×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προβάδισμα Καμίνη δείχνουν τρεις δημοσκοπήσεις

16 Φεβρουαρίου 2014 14:56

Τον νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, «δείχνουν» ως νικητή των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τρεις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση της MRB για την Real News o Γιώργος Καμίνης έρχεται πρώτος με 20% και ακολουθούν Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.

Στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, ο νυν δήμαρχος Αθήνας κερδίζει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους του: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα, ο κ. Καμίνης καταλαμβάνει την πρωτιά με ποσοστό 18,4%.

Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13,1%, ακολουθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

Την Παρασκεσή, δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, είχε δώσει και πάλι το «χρίσμα» στον νυν δήμαρχο με ποσοστό 20%. Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, αναμένεται σκληρή μάχη Σπηλιωτόπουλου - Κακλαμάνη, με το δεύτερο να προηγείται με 14% και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να βρίσκεται στην 3η θέση με 13%.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης με ποσοστό 11%, ακολουθούν με 10% ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με 6% ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός και με 5% ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αμυράς.

Χθες, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» είχε αποδώσει το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων στη μικρή του αναγνωρισιμότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos