×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Παναγιώτης Ρήγας: Συνεργασία ΠΑΣΟΚ και «58»

21 Φεβρουαρίου 2014 18:47

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαν οι τριμελείς αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και των «58» στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή την Πέμπτη 21/02/2014.

Στόχος είναι να υπάρξει μια τελική συμφωνία μέχρι της αρχές της επόμενης εβδομάδας, για το πλαίσιο της συνεργασίας και της κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές

Συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στο γενικό πλαίσιο και τα χαρακτηριστικά του εγχειρήματος της συνεργασίας, και στον τρόπο επιλογής των υποψήφιων ευρωβουλευτών, καθώς και στην θεματολογία της Συνδιάσκεψης, που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαρτίου στην Αθήνα, στην οποία θα παρευρεθεί και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΕ με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα, κ. Μάρτιν Σουλτς

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, οι Παναγιώτης Ρήγας, Δημήτρης Καρύδης και Λευτέρης Κατσικαρέλλης. και από τους «58» οι Σάκης Κουρουζίδης, Χρήστος Λάζος και Βασίλης Βαμβακάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας συνάντηση με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών του ΠΑΣΟΚ, των «58», της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, της Δυναμικής Ελλάδας, της Πρωτοβουλίας Β, Πολιτείας 2012, Μπροστά και Νέοι Μεταρρυθμιστές.

φωτο: Τα Νέα Οnline

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos